Sötnos

Herregud vad söt N kan vara! Igår till exempel:

Han gömde sig fnissandes bakom vår gardin i vardagsrummet, och verkade tro att han var helt osynlig. Så jag spelade med, och låtsades bli ledsen "Vaar är min Noah? Han har försvunnit! Var är han? Min älskade Noah, är han borta?" Och så hör jag honom hela tiden fnissandes bakom gardinen. Han tyckte att han var såå busig som hade gömt sig så bra från mamma. Han skrattade så att han knappt kunde andas, men inte för högt! Då kunde jag ju ha hittat honom...

Jag säger då det. :-)

Annars? Halsbränna två kvällar i rad. Halva tiden avklarad nu, halva kvar. Känns helt ok.

Nervous breakdown

Nämnde jag att jag var på vattengympa i måndags igen?
Nämnde jag att de körde samma band en gång till?!

"Hur mår din livmoder idag"


Aaaaaahhhhhhh!

Lovsång till Schyman

Säga vad man vill, men Gudrun är cool. Råcool!

Vem skulle komma på idén att köpa aktier i en mängd stora företag, för att på så sätt kunna föra fram jämställdhetsfrågor på stämmorna? Jo Gudrun!

Vem skulle kunna bjuda på sig själv i ett skämtprogram. Kunna göra parodi på sina åsikter, kunna förlöjliga sig själv på ett så smart sätt? Jo Gudrun!

Vem kan lyckas med att få rubriker i media? Jo Gudrun!
Vem kan sluta som partiledare men ändå inte falla i glömska? Jo Gudrun!

1,2,3,4 - I don't wan't Ohly no more!
5,6,7,8 - Gudrun is good, Gudrun is great!

(Eftersom jag inte läser genusvetenskap längre tycker jag att jag måste vara lite feministisk på andra sätt. Consider this my contribute to feminism in the blogworld)

Mumbojumbo!

Jag gick med på att gå på vattengympa
Jag gick med på att visa mig i baddräkt med gravidmage inför andra gravida kvinnor
Jag gick med på att offra en sovmorgon på att dunsa runt i vattnet och skapa svallvågor tillsammans med andra sjökossor

Men jag gick inte, och då menar jag INTE med på att ligga en halvtimme och lyssna på en massa larv om "urkraft" "livmoder" och "inbyggd, kvinnlig styrka".

Vad jag pratar om? Vattengympa för gravida. Som avslutades med en halvtimmes "avslappning". Avslappning my ass, jag försökte mest hålla tillbaka fniss/kräkreflexer.

Det började bra, bara lite lagom flummigt. "Slappna av i din nacke, hur mår din nacke idag? Slappna av i dina ben. Hur mår dina ben idag?" Det var när det kom till "slappna av i din livmoder. Hur mår din livmoder idag?" som jag började ana att något var snett. Sedan fortsatte det! "Tänk på din förlossning. Släpp all kontroll. Ditt barn och din livmoder kan det här med att föda barn." (Här fick jag kväva en impuls att ropa "jaha, då var väl N retarded eftersom han fastnade då?!")

On and on... "som urkvinna kan du klara detta. Slappna av och låt din livmoder och din kvinnlighet arbeta ihop" "ditt barn vet vägen ut, om du slappnar av och släpper kontrollen går allt bra."

Jag har bara en sak att säga: Håll. Käften. På. Dig. Kärring. På. Bandet.

Snörvel

Host!

Snor!

Snörvel!

Ont i halsen, rinnande ögon, ont i huvudet och kroppen. Blä!

Förkyld.

Jävla jävla dagisbaciller!

N är frisk. Kan gå till dagis. Jag kan alltså sova.

Underbara, underbara dagis.

Känner du mig väl?

Leaderboard
Create your own Friend Quiz here

Klagomur

Oboy (säger någon så på riktigt? Alltså inte bara i gamla 50-talsfilmer "Oboy, det här kommer bli en rolig skiva* utan på riktigt?), här ska klagas! På följande saker vill jag hälla en hink med kräks:

* Min kropp. Jag är inte gjord för att bära barn helt enkelt. Efter en tur till Marieberg och Ikea har jag så ont att jag vill skrika rakt ut och jag är totalt handikappad. Nåja, bara (räknar på fingrarna) ca 5 månader kvar. Blä! Fast alltså, jag vill inte ha en hink kräks på kroppen. Då skulle jag självdö. Tänk metaforiskt.

* Blogg.se! Jag hade skrivit ett jättelångt, roligt (If I may say so myself) inlägg om att jag vill ha en babyshower. Och så bara kukar hela sidan ur och allt försvann. Blä! Här är en kort sammanfattning av mitt fina saknade inlägg: Babyshower, vill ha. Vill få presenter, äta god mat och vara i centrum. Inget dop = inga presenter, god mat eller vara i centrum. Vill inte ha dop = vill ha babyshower. Lösning? Ge varje vän en 20 och en uppmaning om att köpa något, slå in det och baka en bulle eller nåt och sen överraska mig.

* Alla idioooooooter! Dagens pris går till frågan "Kan man ha vita möbler i ett pojkrum?". Va?! VITA? Nu är inte bara rosa "fel", utan vitt? Vad kan hända, pojken blir ovanligt färglös och tråkig? Gah, var har alla hjärnceller tagit vägen? Jag lovar att de människor som ställer såna frågor är samma människor som tycker att Nanne är "pigg och rolig och har en bra låt. De där Ark, de klär sig ju så konstigt." Kom igen människor - hon är ett penntroll!

Något positivt dock! På Lindex hittade jag en hängselkjol. P har tjatat på mig om att skaffa hängselbyxor när jag är på smällen. Me not passar i hängselbyxor. Men en hängselkjol är en bra kompromiss. Ska bara få råd att köpa den också. :-)

Nu ska jag strax kräkas av smärta och sen äta ett kilo klyftpotatis med paprika/chili-sås. Det är min nya obsession, och man blir hungrig av att vara bitter. See ya!

( *skiva är tydligen vad man förr kallade fest. Ja jag vet, det är oerhört larvigt. "Studentskiva"... ha ha!)