Nej, det har inte alltid varit så.

(Jävla skit! Jag hade ju skrivit ett långt inlägg och så bara dödade blogg.se det. Hata!)

I alla fall! Sommar snart, då tycker barn om att lufta rumpan. De behöver dock ha på sig något som skydd mot solen. En klänning/tunika är alltså ett bra alternativ. Och allt som är bra ska vår son få. Alltså kommer han få en tunika/klänning. *väntar på ramaskri* "Men man, han är ju en pojke! Pojkar kan inte ha klänningar! Pojkar och flickor är olika och har alltid varit och det syns i kläderna"

Men vet ni vad små puckon? Det har inte alls alltid varit så. Behold the evidence och tänk på uttrycket "bättre att vara tyst och verka dum än att öppna munnen och utplåna allt tvivel".

Några fina länkar till fina bilder:
http://www.textil.bohusmus.se/bohusmus/www-textil/10bilder/10mode/A104500.jpg http://www.textil.bohusmus.se/bohusmus/www-textil/stass_sid/hajom/10mark01.jpg http://www.textil.bohusmus.se/bohusmus/www-textil/20bilder/20mode/A145037_278.jpg http://www.genealogi.se/portratt/comment.php?id=68110 http://www.yle.fi/fst/program/allatidersting/index.php?id=588

Så, I rest my case. Och vet ni, ni behöver inte oroa er. Min sons snopp kommer inte trilla av för att han har en klänning. Ni kan andas ut. Och kanske ta tiden ni skulle ha lagt på att oroa er, och lägga den på att vidga era vyer?

(Inlägget är tillägnat alla puckon här i världen. Tog du inte åt dig så är du inget pucko. Puss!)

Kommentarer
Postat av: jänet.

Yay! Jag är inget pucko! :-D

seriöst så är jag på din sida, sistah! go klänning, go tunika! Och eftersom klänningar och tunikor är typ det bästa som finns, varför ska bara vi kvinnor få privelegiet att pryda våra kroppar med dem?

Puss!

Postat av: jänet.

Yay! Inget pucko här inte! :-D

Men on a more serious note, klänningar och tunikor är ju typ det bästa som finns. Hur orättvist är det då inte att bara vi tjejer ska få pryda våra kroppar med dem? Go klänning, go tunika!

Puss!

2007-05-11 @ 13:25:12
URL: http://aboutjeanette.blogg.se
Postat av: lisa

wiiie jag är inte heller ett pucko!

2007-05-11 @ 17:54:18
URL: http://lisamaria.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback