Kokoskorvens docka har haft en spännande dag

Först kom kokoskorven hem från dagis, och då skulle dockan äta apelsin. Jättegott och kladdigt. Och då sa kokoskorvens mamma att de måste tvätta dockan. Så de gjorde det. Så sa kokoskorven att dockan var trött. Ska dockan sova, undrade mamman? Jaa, sa kokoskorven.

Sagt och gjort, dockan bäddades ner och så började det vaggas. Sen tyckte kokoskorven att dockan sov, så han började gunga gunghäst. Då blev mamman lite full i fan och ställde dockan upp och började gråta. Suck, sa kokoskorven och började vagga igen. Men dockan ville inte sova, utan skrek bara högre. (Välkommen till mitt liv, tänkte mamman lite elakt) Dock så var kokoskorven mycket tålamodig och skrek bara en gång jättehögt, så att dockan blev paff och tyst och somnade om. Och kokoskorven slapp vagga mer utan kunde leka klart.

Sen vaknade dockan, och då var kokoskorven tvungen att läsa en saga. Och en till. Och sen var dockan jättedum och såg inte bilderna. Så då fick stackars kokoskorven bli tvungen att trycka ner dockans ansikte i boken. Sen läste de en bok till. Upp och ner, de blir tydligen roligare då.

Till sist fick kokoskorven borsta dockans tänder, innan läggdags. Nu sitter dockan här och är helt trött, och kokoskorven sover sött. De har haft så kul så kul!

Kommentarer
Postat av: Jeanette

Söta lilla kokoskorven! *pussar i massor*

2007-02-22 @ 21:43:25
Postat av: lisa

sååå söt =)

2007-02-23 @ 19:21:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback