Bitch, fish and chips*

Så är vi hemma igen. Mycket trevlig vecka! Helgen avslutades med grillning hos svärfar med Malin och Daniel och deras döttrar Tyra och Ebba. N är så förtjust i sina stora kusiner, särskilt Tyra som är hela 5.5 år! Jättestor är hon, och Noah avgudar henne! Vi grillade massor av god mat, barnen badade i svärfars pool (jag hade minsann badat i havet tidigare på dagen, men det gjorde ingen annan av badkrukorna!) och allt var trevligt.

Sedan avslutade vi kvällen med singstar hemma hos Malin och Daniel. Skitkul, även om det är helt omöjligt att hålla masken när Pelle ylar i falsett till "ont det gör ont" och prickar tonerna fastän det är otroligt falskt! Ibland undrar jag lite hur det där spelet fungerar. Kul är det i alla fall.

Idag började inskolningen för lillkorven, på nya dagiset. Det fungerade jättebra, han lekte och lekte och lekte. Mamma svettades och svettades. Det är varmt som en jävla bastu idag. Jag kan inte tillräckligt många svordomar för att förklara exakt hur vidrigt det är. Blä! Försvinn sommarväder, försvinn!!!!!!!!



(* Bara ett tecken på den nivå på humorn vi hade i lördags. Ovan är Daniels svar på "shit, pommes frites" och "bajs, french fries". Skämt lika låga som glocalnet var inte ovanliga)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback